Het Perfecte Plaatje: Geraldine Kemper heeft geen idee wat ze doet bij waterpolo

Het Perfecte Plaatje: Geraldine Kemper heeft geen idee wat ze doet bij waterpolo

Donderdag 17 november 2022 om 10:51

In Het Perfecte Plaatje krijgt Geraldine Kemper de opdracht om een spannende actiefoto te maken van de sport waterpolo. Bij de fotowedstrijd is het belangrijk om te weten wat je wil en hoe je dat voor elkaar wil krijgen. Geraldine duikt echter gelijk het water in, maar heeft eigenlijk geen idee wat ze aan het doen is. “Echt, ik was een kip zonder kop. Ik had ook niet echt een plan.”

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Geraldine Kemper heeft geen idee wat ze doet bij waterpolo In Het Perfecte Plaatje krijgt Geraldine Kemper de opdracht om een spannende actiefoto te maken van de sport waterpolo. Bij de fotowedstrijd is het belangrijk om te weten wat je wil en hoe je dat voor elkaar wil krijgen. Geraldine duikt echter gelijk het water in, maar heeft eigenlijk geen idee wat ze aan het doen is. “Echt, ik was een kip zonder kop. Ik had ook niet echt een plan.” Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Laatste kans zorgt voor stress bij afvaller Maik de Boer (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de zesde aflevering Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Geraldine Kemper heeft geen idee wat ze doet bij waterpolo

Actuele video's

Meer actuele video's