Laatste kans zorgt voor stress bij afvaller Maik de Boer (Het Perfecte Plaatje)

Laatste kans zorgt voor stress bij afvaller Maik de Boer (Het Perfecte Plaatje)

Woensdag 16 november 2022 om 22:21

Maik de Boer kreeg in aflevering 6 van ‘Het Perfecte Plaatje’ het laagste eindcijfer van de jury. Maar hij krijgt in ‘Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs’ een laatste kans! Maik heeft een extra foto-opdracht uitgevoerd om te bewijzen dat hij toch de beste fotograaf van dit seizoen is. En dat zorgde voor de nodige stress bij de sympathieke stylist.

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

Laatste kans zorgt voor stress bij afvaller <em>Maik de Boer</em> (<em>Het Perfecte Plaatje</em>) Maik de Boer kreeg in aflevering 6 van ‘Het Perfecte Plaatje’ het laagste eindcijfer van de jury. Maar hij krijgt in ‘Het Perfecte Plaatje: De Publieksprijs’ een laatste kans! Maik heeft een extra foto-opdracht uitgevoerd om te bewijzen dat hij toch de beste fotograaf van dit seizoen is. En dat zorgde voor de nodige stress bij de sympathieke stylist. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de vijfde aflevering Bekijk deze video » Najib tegen Bridget in Het Perfecte Plaatje: ‘Getrouwd zijn is helemaal niet romantisch’ Bekijk deze video » Trijntje commandeert Tijl in Het Perfecte Plaatje: ‘Spuit in zijn gezicht!’ Bekijk deze video »
TV :
Laatste kans zorgt voor stress bij afvaller Maik de Boer (Het Perfecte Plaatje)

Actuele video's

Meer actuele video's