Nieuw seizoen Wie is de Mol? start 7 januari: welke kandidaten zien we in silhouetten?

Nieuw seizoen Wie is de Mol? start 7 januari: welke kandidaten zien we in silhouetten?

Thursday 17 November 2022 om 10:19

Nog zeven weken geduld en dan gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? van start. Natuurlijk kunnen we nu al volop speculeren over de kandidaten die dit jaar meedoen. In een video van de Telegraaf is te zien dat er een afbeelding is onthuld waarop de silhouetten van de deelnemers te zien zijn…

Lees verder onder de video.

Nieuw seizoen <em>Wie is de Mol?</em> start 7 januari: welke kandidaten zien we in silhouetten? Nog zeven weken geduld en dan gaat het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? van start. Natuurlijk kunnen we nu al volop speculeren over de kandidaten die dit jaar meedoen. In een video van de Telegraaf is te zien dat er een afbeelding is onthuld waarop de silhouetten van de deelnemers te zien zijn… Lees verder onder de video. Henry van Loon, Soy Kroon en Ireen Wüst in Wie is de Mol?Molloot Max van den Broek heeft alvast onderzoek gedaan en komt met een aantal bekende namen die wellicht in de nieuwe reeks proberen de Mol te ontmaskeren: Kees van der Spek, Soy Kroon, Rian Gerritsen, Valerio Zeno, Hans Kesting, Tex de Wit, Ireen Wüst, Henry van Loon, Elise Schaap en Anne-Mar Zwart. Bekijk de Telegraaf-video over Wie is de Mol? hierboven. Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Video: Amerikaanse editie Wie is de Mol? binnenkort terug bij Netflix? Bekijk deze video » Wilfred Genee onthult: 'Gevraagd voor Expeditie Robinson, The Masked Singer én Wie is de Mol?' Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Nieuw seizoen Wie is de Mol? start 7 januari: welke kandidaten zien we in silhouetten?

Henry van Loon, Soy Kroon en Ireen Wüst in Wie is de Mol?
Molloot Max van den Broek heeft alvast onderzoek gedaan en komt met een aantal bekende namen die wellicht in de nieuwe reeks proberen de Mol te ontmaskeren: Kees van der Spek, Soy Kroon, Rian Gerritsen, Valerio Zeno, Hans Kesting, Tex de Wit, Ireen Wüst, Henry van Loon, Elise Schaap en Anne-Mar Zwart.

Bekijk de Telegraaf-video over Wie is de Mol? hierboven.

Het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's