Restaurant Misverstand: bijzonder moment ‘broeders voor het leven’

Restaurant Misverstand: bijzonder moment ‘broeders voor het leven’

Thursday 17 November 2022 om 11:22

In Restaurant Misverstand zijn ook dit jaar weer bijzondere vriendschappen ontstaan. Verschillende mensen met dementie werken in het restaurant en dat schept een band, zo is te zien in de laatste uitzending van dit seizoen. Zo krijgt een van de deelnemers een heel speciaal cadeau van zijn vriend en worden ze al ‘broeders voor het leven’ genoemd. “Omdat we zo goed hebben samengewerkt en omdat we zo’n hele leuke klik hebben.”

Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Restaurant Misverstand</em>: bijzonder moment ‘broeders voor het leven’ In Restaurant Misverstand zijn ook dit jaar weer bijzondere vriendschappen ontstaan. Verschillende mensen met dementie werken in het restaurant en dat schept een band, zo is te zien in de laatste uitzending van dit seizoen. Zo krijgt een van de deelnemers een heel speciaal cadeau van zijn vriend en worden ze al ‘broeders voor het leven’ genoemd. “Omdat we zo goed hebben samengewerkt en omdat we zo’n hele leuke klik hebben.” Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Restaurant Misverstand: Bastiaan Ragas zorgt voor tranen met Mag ik dan bij jou Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: Marianne herkent gasten niet: 'Krijg de neten, dat is mijn man' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's