Restaurant Misverstand: Bastiaan Ragas zorgt voor tranen met Mag ik dan bij jou

Restaurant Misverstand: Bastiaan Ragas zorgt voor tranen met Mag ik dan bij jou

In Restaurant Misverstand komt Bastiaan Ragas niet alleen langs om lekker te eten. De zanger geeft ook een optreden, hij zingt Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij. En dat zorgt bij heel wat tranen en emoties bij de deelnemers. Restaurant Misverstand volgt acht mensen met dementie die in een restaurant werken.

Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder.

Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Restaurant Misverstand</em>: Bastiaan Ragas zorgt voor tranen met <em>Mag ik dan bij jou</em> In Restaurant Misverstand komt Bastiaan Ragas niet alleen langs om lekker te eten. De zanger geeft ook een optreden, hij zingt Mag ik dan bij jou van Claudia de Breij. En dat zorgt bij heel wat tranen en emoties bij de deelnemers. Restaurant Misverstand volgt acht mensen met dementie die in een restaurant werken. Bekijk de beelden van Restaurant Misverstand hieronder. Restaurant Misverstand is elke woensdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Restaurant Misverstand terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Chef van Restaurant Misverstand betrapt Edwin en Robert op 'onderonsje' (video) Bekijk deze video » Restaurant Misverstand: Gerda emotioneel door optreden Wibi Soerjadi Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV