Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is de derde aflevering van dit seizoen van Meer dan goud te zien op NPO 1. Deze week staat voormalig judoka Henk Grol in het middelpunt van de belangstelling. Samen met de andere oud-topsporters blikt hij terug op zijn carrière. PillenverslavingHenk Grol, het grenzeloze judoboegbeeld en de kersverse vader die in zijn carrière 75 (!) keer door een MRI-scan ging, ligt vaker wakker van verloren finales dan dat hij trots is op al zijn gewonnen eremetaal. Henk gaat nog één keer zijn allergrootste angst aan en vertelt hoe zijn grote liefde hem dwong te kiezen tussen haar en zijn pillenverslaving. Grol zoekt en vindt de bevestiging van een glansrijke carrière. Over het programmaZes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Aan de hand van foto’s van bijzondere momenten uit hun sport- en privéleven herbeleven ze zo met elkaar hoogte- en dieptepunten. Bekijk ook Marianne Timmer emotioneel over serie Meer dan Goud: "Ik denk dat zij gewoon erbij was" Bekijk deze video »
Uitzending :
Meer dan goud gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is de derde aflevering van dit seizoen van Meer dan goud te zien op NPO 1. Deze week staat voormalig judoka Henk Grol in het middelpunt van de belangstelling. Samen met de andere oud-topsporters blikt hij terug op zijn carrière.

Pillenverslaving
Henk Grol, het grenzeloze judoboegbeeld en de kersverse vader die in zijn carrière 75 (!) keer door een MRI-scan ging, ligt vaker wakker van verloren finales dan dat hij trots is op al zijn gewonnen eremetaal. Henk gaat nog één keer zijn allergrootste angst aan en vertelt hoe zijn grote liefde hem dwong te kiezen tussen haar en zijn pillenverslaving. Grol zoekt en vindt de bevestiging van een glansrijke carrière.

Over het programma
Zes oud-topsporters delen een week lang hun leven onder het dak van het veertiende-eeuwse kasteel Rechteren in Dalfsen. In een intieme setting, zonder interviewer of presentator, voeren ze bijzondere en openhartige gesprekken. Aan de hand van foto’s van bijzondere momenten uit hun sport- en privéleven herbeleven ze zo met elkaar hoogte- en dieptepunten.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Meer Dan Goud

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV