Kamp Van Koningsbrugge Special Edition: Edino herbeleeft heftige jeugd Ruinerwold

Kamp Van Koningsbrugge Special Edition: Edino herbeleeft heftige jeugd Ruinerwold

Friday 18 November 2022 om 11:05

Edino van Dorsten is een van de drie deelnemers die het einde heeft gehaald van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition. Het was nog even spannend, maar hij kroop door het oog van de naald en haalde de eindstreep. Edino heeft het erg zwaar gehad tijdens de intense training van de special forces, vooral toen hij werd vernederd, tegen hem werd geschreeuwd en hij werd afgezonderd. Hierdoor kwamen herinneringen naar boven van zijn heftige jeugd onder het bewind van zijn vader in Ruinerwold.

Bekijk het fragment van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition hieronder. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kamp Van Koningsbrugge Special Edition</em>: Edino herbeleeft heftige jeugd Ruinerwold Edino van Dorsten is een van de drie deelnemers die het einde heeft gehaald van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition. Het was nog even spannend, maar hij kroop door het oog van de naald en haalde de eindstreep. Edino heeft het erg zwaar gehad tijdens de intense training van de special forces, vooral toen hij werd vernederd, tegen hem werd geschreeuwd en hij werd afgezonderd. Hierdoor kwamen herinneringen naar boven van zijn heftige jeugd onder het bewind van zijn vader in Ruinerwold. Bekijk het fragment van Kamp Van Koningsbrugge Special Edition hieronder. Je kunt alle afleveringen van Kamp Van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Natasja Gibbs verlaat Kamp van Koningsbrugge: "Uitgewrongen en uitgekotst" Bekijk deze video » Iris Enthoven over Kamp van Koningsbrugge: 'Je wordt helemaal ontleed' (video) Bekijk deze video »
TV :
Kamp Van Koningsbrugge Special Edition: Edino herbeleeft heftige jeugd Ruinerwold

Actuele video's

Meer actuele video's