Natasja Gibbs verlaat Kamp van Koningsbrugge: "Uitgewrongen en uitgekotst"

Natasja Gibbs verlaat Kamp van Koningsbrugge: "Uitgewrongen en uitgekotst"

Vrijdag 21 oktober 2022 om 18:22

In de speciale editie van Kamp van Koningsbrugge hebben er inmiddels drie exits plaatsgevonden. De meest recente was die van Natasja Gibbs: "Wat mij heeft uitgewrongen en uitgekotst is die kaart en dat kompas. Maar dat was wel echt goed voor mij. Heeft laten zien dat ik veel kan."

Bekijk het fragment van Kamp van Koningsbrugge: Special Edition hieronder. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

<em>Natasja Gibbs</em> verlaat <em>Kamp van Koningsbrugge</em>: &quot;Uitgewrongen en uitgekotst&quot; In de speciale editie van Kamp van Koningsbrugge hebben er inmiddels drie exits plaatsgevonden. De meest recente was die van Natasja Gibbs: "Wat mij heeft uitgewrongen en uitgekotst is die kaart en dat kompas. Maar dat was wel echt goed voor mij. Heeft laten zien dat ik veel kan." Bekijk het fragment van Kamp van Koningsbrugge: Special Edition hieronder. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Natasja Gibbs over deelname aan Kamp Van Koningsbrugge: 'Moeilijk om te zien' Bekijk deze video » Kamp Van Koningsbrugge: Ruben Annink geeft al na paar uur op Bekijk deze video »
TV :
Natasja Gibbs verlaat Kamp van Koningsbrugge: "Uitgewrongen en uitgekotst"

Actuele video's

Meer actuele video's