Rob Goossens over grensoverschrijdend gedrag Matthijs van Nieuwkerk: "Dat wist ik niet"

Rob Goossens over grensoverschrijdend gedrag Matthijs van Nieuwkerk: "Dat wist ik niet"

Zaterdag 19 november 2022 om 22:16

Het publieke geheim is gisteravond eindelijk naar buiten gekomen. De Volkskrant bracht namelijk een vernietigend artikel over Matthijs van Nieuwkerk en De Wereld Draait Door naar buiten. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de bevindingen uit het artikel.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rob Goossens</em> over grensoverschrijdend gedrag <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: &quot;Dat wist ik niet&quot; Het publieke geheim is gisteravond eindelijk naar buiten gekomen. De Volkskrant bracht namelijk een vernietigend artikel over Matthijs van Nieuwkerk en De Wereld Draait Door naar buiten. Rob Goossens vertelt in RTL Boulevard over de bevindingen uit het artikel. Tekst gaat verder onder de video. Matthijs van NieuwkerkMaar liefst 70 getuigen werden hiervoor geïnterviewd en vertelden onder andere dat de geluidsman op zijn knieën om vergiffenis moest smeken en dat er zoveel mensen uitvielen dat zelfs de arbo-arts een burn-out kreeg. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Rob Goossens over grensoverschrijdend gedrag Matthijs van Nieuwkerk: "Dat wist ik niet"

Matthijs van Nieuwkerk
Maar liefst 70 getuigen werden hiervoor geïnterviewd en vertelden onder andere dat de geluidsman op zijn knieën om vergiffenis moest smeken en dat er zoveel mensen uitvielen dat zelfs de arbo-arts een burn-out kreeg.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's