ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending

ARIA gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond is het tijd voor de grote finale van ARIA, het programma waarin we op zoek gaan naar het grootste operatalent van Nederland. Sílvia Sequeira, Pim van Drunen en Mira Alkhovik gaan voor de laatste keer de strijd met elkaar aan. Wie wordt de winnaar van het tweede seizoen van ARIA? OpleidingDe jury is op zoek naar een leergierige alleskunner en noemde Sílvia een zangeres met een grote ziel, Pim verraste de jury met zijn ontwikkeling gedurende de shows en Mira's flexibiliteit en multi-inzetbaarheid werden geroemd. Wie wordt het nieuwe operatalent van Nederland en wint de felbegeerde opleiding aan De Opera Studio van De Nationale Opera? Secret JudgeDe finalisten worden begeleid door het Nationaal Jeugdorkest onder leiding van Leonard Evers en beoordeeld door de vakjury bestaande uit Tania Kross, Rosemary Joshua en Floris Kortie én door de mysterieuze Secret Judge. In de laatste aflevering wordt de identiteit van de Secret Judge onthuld. Wie beoordeelde de afgelopen weken in het geheim de optredens? Bekijk ook ARIA gemist? Pim van Drunen zingt de klassieker Mamma Bekijk deze video » Sìlvia Sequeira zingt in ARIA Puccini's Vissi d’arte (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Vanavond is het tijd voor de grote finale van ARIA, het programma waarin we op zoek gaan naar het grootste operatalent van Nederland. Sílvia Sequeira, Pim van Drunen en Mira Alkhovik gaan voor de laatste keer de strijd met elkaar aan. Wie wordt de winnaar van het tweede seizoen van ARIA?

Opleiding
De jury is op zoek naar een leergierige alleskunner en noemde Sílvia een zangeres met een grote ziel, Pim verraste de jury met zijn ontwikkeling gedurende de shows en Mira's flexibiliteit en multi-inzetbaarheid werden geroemd. Wie wordt het nieuwe operatalent van Nederland en wint de felbegeerde opleiding aan De Opera Studio van De Nationale Opera?

Secret Judge
De finalisten worden begeleid door het Nationaal Jeugdorkest onder leiding van Leonard Evers en beoordeeld door de vakjury bestaande uit Tania Kross, Rosemary Joshua en Floris Kortie én door de mysterieuze Secret Judge. In de laatste aflevering wordt de identiteit van de Secret Judge onthuld. Wie beoordeelde de afgelopen weken in het geheim de optredens?

Bekijk hier alle video's en artikelen van ARIA

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV