Video: Dit is waarom het onderzoek naar Matthijs van Nieuwkerk zoveel tijd in beslag nam

Video: Dit is waarom het onderzoek naar Matthijs van Nieuwkerk zoveel tijd in beslag nam

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Bij de talkshow De Wereld Draait Door heerste jarenlang een ongezonde werksfeer, waardoor tientallen werknemers ziek uitvielen. Dat blijkt uit onderzoek van De Volkskrant. Onderzoeksjournalist Willem Feenstra vertelt in RENZE over zijn bevindingen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Dit is waarom het onderzoek naar <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> zoveel tijd in beslag nam Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Bij de talkshow De Wereld Draait Door heerste jarenlang een ongezonde werksfeer, waardoor tientallen werknemers ziek uitvielen. Dat blijkt uit onderzoek van De Volkskrant. Onderzoeksjournalist Willem Feenstra vertelt in RENZE over zijn bevindingen. Tekst gaat verder onder de video. Enorme drempelVolgens De Volkskrant zou het gaan om 'extreme woede-uitbarstingen en vernederingen'. Volgens onderzoeksjournalist Willem Feenstra was het voor oud-collega's een enorme drempel om over de mistanden te praten. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Video: Dit is waarom het onderzoek naar Matthijs van Nieuwkerk zoveel tijd in beslag nam

Enorme drempel
Volgens De Volkskrant zou het gaan om 'extreme woede-uitbarstingen en vernederingen'. Volgens onderzoeksjournalist Willem Feenstra was het voor oud-collega's een enorme drempel om over de mistanden te praten.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV