Zien: Matthijs van Nieuwkerk met de grond gelijk gemaakt in Even tot hier

Zien: Matthijs van Nieuwkerk met de grond gelijk gemaakt in Even tot hier

Sunday 20 November 2022 om 12:21

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Matthijs van Nieuwkerk is gisteravond op de hak genomen door zijn collega’s van Even tot hier. Jeroen Woe en Niels van der Laan hebben namelijk een parodie gemaakt over de in opspraak geraakte presentator.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Matthijs van Nieuwkerk</em> met de grond gelijk gemaakt in <em>Even tot hier</em> Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Matthijs van Nieuwkerk is gisteravond op de hak genomen door zijn collega’s van Even tot hier. Jeroen Woe en Niels van der Laan hebben namelijk een parodie gemaakt over de in opspraak geraakte presentator. Tekst gaat verder onder de video. 'Achter de schermen'Niels en Jeroen hadden amper een dag na het uitkomen van het onthullende Volkskrant-verhaal al het chanson 'La Bohème' van Van Nieuwkerks favoriete zanger Charles Aznavour omgeturnd tot 'Achter de schermen'. Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Matthijs van Nieuwkerk met de grond gelijk gemaakt in Even tot hier

'Achter de schermen'
Niels en Jeroen hadden amper een dag na het uitkomen van het onthullende Volkskrant-verhaal al het chanson 'La Bohème' van Van Nieuwkerks favoriete zanger Charles Aznavour omgeturnd tot 'Achter de schermen'.

Bekijk het fragment van Even tot Hier hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even tot hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's