Ludovico Einaudi luistert naar rapper Eminem voor inspiratie (College Tour)

Ludovico Einaudi luistert naar rapper Eminem voor inspiratie (College Tour)

Sunday 20 November 2022 om 22:08

Vanavond in College Tour is Ludovico Einaudi te gast. Presentator Twan Huys is benieuwd waar de Italiaanse pianist en componist zoal nog meer naar luistert behalve zijn eigen muziek. Einaudi vertelt, terwijl hij naar de piano loopt en begint te spelen, dat hij tijdens het schrijven van zijn 'Andare' naar rapper Eminem zat te luisteren.

Bekijk hieronder het fragment van College Tour van zondag 20 november. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ludovico Einaudi</em> luistert naar rapper <em>Eminem</em> voor inspiratie (<em>College Tour</em>) Vanavond in College Tour is Ludovico Einaudi te gast. Presentator Twan Huys is benieuwd waar de Italiaanse pianist en componist zoal nog meer naar luistert behalve zijn eigen muziek. Einaudi vertelt, terwijl hij naar de piano loopt en begint te spelen, dat hij tijdens het schrijven van zijn 'Andare' naar rapper Eminem zat te luisteren. Bekijk hieronder het fragment van College Tour van zondag 20 november. Je kunt de volledige uitzending van College Tour terugkijken bij Gids.tv. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv
TV :
Ludovico Einaudi luistert naar rapper Eminem voor inspiratie (College Tour)

Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van College Tour terugkijken bij Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's