College Tour: Ludovico Einaudi gemist? | Gids.tv

College Tour: Ludovico Einaudi gemist?
Documentaire

NPO 2
2022-11-20 20:19:00

Uitzending van College Tour gemist?

College Tour gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het seizoen van College Tour sluit vanavond af met de laatste aflevering. In deze slotaflevering ontvangt Twan Huys een internationale ster: componist Ludovico Einaudi. Samen met een zaal vol studenten wordt de Italiaan geïnterviewd. Alle fragmenten uit deze uitzending Ludovico Einaudi luistert naar rapper Eminem voor inspiratie (College Tour) Bekijk deze video » Zien: Ludovico Einaudi speelt 'Fly' uit Intouchables voor studenten in College Tour Bekijk deze video » IntouchablesDe muziek van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi scoort miljoenen streams op Spotify en zijn werk is te horen in Oscarwinnende films als Intouchables (2011) en Nomadland (2020). Einaudi is de koning van de rustige en therapeutische muziek. De natuur speelt een belangrijke rol in het werk van de Italiaan, die zich grote zorgen maakt om klimaatverandering. ConcertgebouwIn de muziek van Ludovico Einaudi hoort de luisteraar kabbelend water en rustiek windgeruis, of juist vallend ijs in ruige fjorden. In het Amsterdamse Concertgebouw gaat de legendarische componist Ludovico Einaudi onder leiding van Twan Huys in gesprek met studenten. Bekijk ook College Tour: boerenzoon beledigt Christianne van der Wal, bekijk haar reactie Bekijk deze video » Sander Schimmelpenninck in College Tour: “Ik ben heel erg geërgerd over rijke mensen" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Tip

Uitzending van College Tour gemist? Het seizoen van College Tour sluit vanavond af met de laatste aflevering. In deze slotaflevering ontvangt Twan Huys een internationale ster: componist Ludovico Einaudi. Samen met een zaal vol studenten wordt de Italiaan geïnterviewd.

Intouchables
De muziek van de Italiaanse componist Ludovico Einaudi scoort miljoenen streams op Spotify en zijn werk is te horen in Oscarwinnende films als Intouchables (2011) en Nomadland (2020). Einaudi is de koning van de rustige en therapeutische muziek. De natuur speelt een belangrijke rol in het werk van de Italiaan, die zich grote zorgen maakt om klimaatverandering.

Concertgebouw
In de muziek van Ludovico Einaudi hoort de luisteraar kabbelend water en rustiek windgeruis, of juist vallend ijs in ruige fjorden. In het Amsterdamse Concertgebouw gaat de legendarische componist Ludovico Einaudi onder leiding van Twan Huys in gesprek met studenten.

Bekijk deze aflevering van College Tour hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van College Tour

College Tour video's

College Tour TV-Nieuws