René van der Gijp over Matthijs van Nieuwkerk: "Die is gek, die is niet goed!" (Oranjewinter)

René van der Gijp over Matthijs van Nieuwkerk: "Die is gek, die is niet goed!" (Oranjewinter)

René van der Gijp, 'amateurpsycholoog' van de nieuwe dagelijkse talkshow Oranjewinter wordt naar zijn mening gevraagd over het veelbesproken 'DWDD' artikel uit de Volkskrant. Van der Gijp: "Een totale randdebiel. Kijk, ik vind het eigenlijk Matthijs nog geeneens kwalijk te nemen, die is gek! Die is niet goed!" René vindt het de mensen om hem heen meer aan te rekenen. Want volgens hem heeft Matthijs een verstandelijke beperking. Johan Derksen respecteert natuurlijk de mening van René maar heeft daar toch zijn eigen ideeën over.

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

<em>René van der Gijp</em> over <em>Matthijs van Nieuwkerk</em>: &quot;Die is gek, die is niet goed!&quot; (<em>Oranjewinter</em>) René van der Gijp, 'amateurpsycholoog' van de nieuwe dagelijkse talkshow Oranjewinter wordt naar zijn mening gevraagd over het veelbesproken 'DWDD' artikel uit de Volkskrant. Van der Gijp: "Een totale randdebiel. Kijk, ik vind het eigenlijk Matthijs nog geeneens kwalijk te nemen, die is gek! Die is niet goed!" René vindt het de mensen om hem heen meer aan te rekenen. Want volgens hem heeft Matthijs een verstandelijke beperking. Johan Derksen respecteert natuurlijk de mening van René maar heeft daar toch zijn eigen ideeën over. Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV