Hugo Borst over misstanden De Wereld Draait Door: "Zo ken ik Matthijs niet"

Hugo Borst over misstanden De Wereld Draait Door: "Zo ken ik Matthijs niet"

Zondag 20 november 2022 om 10:43

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv.

Hugo Borst was jarenlang tafelheer van De Wereld Draait Door en was 'flabbergasted' na het lezen van het artikel van De Volkskrant over de werkwijze van de zijn voormalig college Matthijs van Nieuwkerk.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hugo Borst</em> over misstanden <em>De Wereld Draait Door</em>: &quot;Zo ken ik Matthijs niet&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Renze op zaterdag van zaterdag 20 november. Je kunt ook de hele uitzending van Renze op zondag terugkijken bij Gids.tv. Hugo Borst was jarenlang tafelheer van De Wereld Draait Door en was 'flabbergasted' na het lezen van het artikel van De Volkskrant over de werkwijze van de zijn voormalig college Matthijs van Nieuwkerk. Tekst gaat verder onder de video. Reactie Hugo Borst"Nee, dit is voor mij nieuw. Hij heeft tegen mij nooit zo staan blaffen. In dat geval had ik ook wel wat terug geblaft. Maar dat is niet iedereen gegeven.", aldus Hugo Borst. Hij zegt er wel bij dat hij niet twijfelt aan het onderzoek van de journalisten. Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Hugo Borst over misstanden De Wereld Draait Door: "Zo ken ik Matthijs niet"

Reactie Hugo Borst
"Nee, dit is voor mij nieuw. Hij heeft tegen mij nooit zo staan blaffen. In dat geval had ik ook wel wat terug geblaft. Maar dat is niet iedereen gegeven.", aldus Hugo Borst. Hij zegt er wel bij dat hij niet twijfelt aan het onderzoek van de journalisten.

Bekijk het fragment uit Renze op zaterdag hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Renze terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's