Isola di Beau: Diederik Ebbinge vergelijkt lijf met gespierde Matthijs de Ligt

Isola di Beau: Diederik Ebbinge vergelijkt lijf met gespierde Matthijs de Ligt

Diederik Ebbinge was samen met Matthijs de Ligt te gast bij Beau van Erven Dorens in de eerste aflevering van Isola di Beau. Ebbinge is vereerd dat hij de voetballer mag insmeren tijdens hun zonvakantie, en de acteur ziet een opvallende gelijkenis met het gespierde lichaam van Matthijs. “Volgens mij heb je ons gekozen omdat wij hetzelfde lijf hebben. Of niet, Beau? Dat zie ik nu opeens. Exact, precies hetzelfde!” De Ligt staat bekend om zijn enorme bovenbenen, als de twee naast elkaar staan zie je toch een ‘klein’ verschil.

Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder.

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Isola di Beau</em>: Diederik Ebbinge vergelijkt lijf met gespierde Matthijs de Ligt Diederik Ebbinge was samen met Matthijs de Ligt te gast bij Beau van Erven Dorens in de eerste aflevering van Isola di Beau. Ebbinge is vereerd dat hij de voetballer mag insmeren tijdens hun zonvakantie, en de acteur ziet een opvallende gelijkenis met het gespierde lichaam van Matthijs. “Volgens mij heb je ons gekozen omdat wij hetzelfde lijf hebben. Of niet, Beau? Dat zie ik nu opeens. Exact, precies hetzelfde!” De Ligt staat bekend om zijn enorme bovenbenen, als de twee naast elkaar staan zie je toch een ‘klein’ verschil. Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder. Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Matthijs de Ligt: 'Hierdoor heb ik niet veel vrienden' (Isola di Beau) Bekijk deze video » RTL Boulevard: Beau van Erven Dorens en Diederik Ebbinge zijn fan van Matthijs de Ligt (video) Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's