Code van Coppens: Gordon en Ingeborg hard onderuit op de skipiste

Code van Coppens: Gordon en Ingeborg hard onderuit op de skipiste

Maandag 21 november 2022 om 11:01

In Code van Coppens doen Gordon en de Vlaamse zangeres en presentatrice Ingeborg Sergeant hun best om te ontsnappen uit de escaperoom. Ze zijn in het spelprogramma ‘op skivakantie’ in Tirol, en dat brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Ze belanden op de skipiste en het blijkt behoorlijk ingewikkeld te zijn om hier de puzzels op te lossen en spellen te spelen…

Bekijk de beelden van Code van Coppens hieronder.

Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Code van Coppens</em>: Gordon en Ingeborg hard onderuit op de skipiste In Code van Coppens doen Gordon en de Vlaamse zangeres en presentatrice Ingeborg Sergeant hun best om te ontsnappen uit de escaperoom. Ze zijn in het spelprogramma ‘op skivakantie’ in Tirol, en dat brengt heel wat uitdagingen met zich mee. Ze belanden op de skipiste en het blijkt behoorlijk ingewikkeld te zijn om hier de puzzels op te lossen en spellen te spelen… Bekijk de beelden van Code van Coppens hieronder. Code van Coppens is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Code van Coppens terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zien: Isa Hoes steekt hoofd in bak frituurvet in Code van Coppens Bekijk deze video » Wendy van Dijk over de glibberige trap in Code van Coppens: "Ik wil dit thuis ook, geniaal dit" Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's