Wilfred Genee laat Argentijnse met té diep decolleté zien: 'Ze liggen er bijna uit!'

Wilfred Genee laat Argentijnse met té diep decolleté zien: 'Ze liggen er bijna uit!'

Woensdag 23 november 2022 om 08:20

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Wilfred Genee</em> laat Argentijnse met té diep decolleté zien: 'Ze liggen er bijna uit!' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van dinsdag 22 november. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Uiteraard kon Wilfred Genee het niet laten om dinsdag een grapje te maken over de Argentijnen, die zeer verrassend met 1-2 verloren van Saoedi-Arabië - één van de grootste stunts in de WK-geschiedenis. Dat werd in Saoedi-Arabië gevierd met geweersalvo's, maar in Argentinië is men minder blij. Sterker nog: ze liggen er volgens Genee bijna uit. Dat blijkt te doelen op een ordinair plaatje van een Argentijnse vrouw, van wie de borsten zo'n beetje uit haar jurkje vallen... Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Uiteraard kon Wilfred Genee het niet laten om dinsdag een grapje te maken over de Argentijnen, die zeer verrassend met 1-2 verloren van Saoedi-Arabië - één van de grootste stunts in de WK-geschiedenis. Dat werd in Saoedi-Arabië gevierd met geweersalvo's, maar in Argentinië is men minder blij. Sterker nog: ze liggen er volgens Genee bijna uit. Dat blijkt te doelen op een ordinair plaatje van een Argentijnse vrouw, van wie de borsten zo'n beetje uit haar jurkje vallen...

Bekijk het fragment uit De Oranjewinter hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's