Dries Roelvink in HLF8 over het WK: "Ik wilde eigenlijk in kimono komen"

Dries Roelvink in HLF8 over het WK: "Ik wilde eigenlijk in kimono komen"

Woensdag 23 november 2022 om 21:17

Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 23 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Het WK is alweer even bezig en de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Tijd voor Dries Roelvink en een kleine evaluatie tit nu toe. Dries Roelvink praat je bij over het WK: "Ik wilde vandaag eigenlijk in een kimono komen, wat een sensationele overwinning." Dan heeft de zanger het natuurlijk over de overwinning van Japan op Duitsland.

Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv

Dries Roelvink in <em>HLF8</em> over het <em>WK</em>: &quot;Ik wilde eigenlijk in kimono komen&quot; Hieronder zie je een fragment uit HLF8 van woensdag 23 november. Je kan de hele aflevering van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Het WK is alweer even bezig en de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Tijd voor Dries Roelvink en een kleine evaluatie tit nu toe. Dries Roelvink praat je bij over het WK: "Ik wilde vandaag eigenlijk in een kimono komen, wat een sensationele overwinning." Dan heeft de zanger het natuurlijk over de overwinning van Japan op Duitsland. Bekijk de beelden van HLF8 hieronder. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's