Het Perfecte Plaatje: Linda Hakeboom ziek bij opdracht, wordt ze naar huis gestuurd?

Het Perfecte Plaatje: Linda Hakeboom ziek bij opdracht, wordt ze naar huis gestuurd?

Thursday 24 November 2022 om 10:39

In Het Perfecte Plaatje is het deze week erg spannend als de uitslag bekend wordt gemaakt, met name voor Linda Hakeboom. Zij was ziek tijdens een van de fotoshoots, wordt ze daarom naar huis gestuurd? Jurylid William Rutten maakt het even spannend, maar ze zien zo veel potentie in Linda dat ze besluiten dat deze week de safe wordt ingezet en iedereen mag blijven.

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Linda Hakeboom ziek bij opdracht, wordt ze naar huis gestuurd? In Het Perfecte Plaatje is het deze week erg spannend als de uitslag bekend wordt gemaakt, met name voor Linda Hakeboom. Zij was ziek tijdens een van de fotoshoots, wordt ze daarom naar huis gestuurd? Jurylid William Rutten maakt het even spannend, maar ze zien zo veel potentie in Linda dat ze besluiten dat deze week de safe wordt ingezet en iedereen mag blijven. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Het Perfecte Plaatje loopt uit op fiasco voor Trijntje Oosterhuis (video) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de zevende aflevering Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Linda Hakeboom ziek bij opdracht, wordt ze naar huis gestuurd?

Actuele video's

Meer actuele video's