Het Perfecte Plaatje loopt uit op fiasco voor Trijntje Oosterhuis (video)

Het Perfecte Plaatje loopt uit op fiasco voor Trijntje Oosterhuis (video)

De kandidaten van 'Het Perfecte Plaatje' staan iedere opdracht weer onder hoge tijdsdruk en er gaat hier en daar wel eens wat fout. Dit keer is Trijntje Oosterhuis aan de beurt als zij haar opdracht totaal verkeerd intepreteert. "Ik weet niet wat er met me aan de hand was, ik had een plan in mijn hoofd maar het lukte niet," aldus de zangeres.

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em> loopt uit op fiasco voor <em>Trijntje Oosterhuis</em> (video) De kandidaten van 'Het Perfecte Plaatje' staan iedere opdracht weer onder hoge tijdsdruk en er gaat hier en daar wel eens wat fout. Dit keer is Trijntje Oosterhuis aan de beurt als zij haar opdracht totaal verkeerd intepreteert. "Ik weet niet wat er met me aan de hand was, ik had een plan in mijn hoofd maar het lukte niet," aldus de zangeres. Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Laatste kans zorgt voor stress bij afvaller Maik de Boer (Het Perfecte Plaatje) Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht met alle foto's van de zesde aflevering Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Geraldine Kemper heeft geen idee wat ze doet bij waterpolo Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje loopt uit op fiasco voor Trijntje Oosterhuis (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV