Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Sterren op het Doek gemist? Bekijk hier de hele uitzending In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, de vijfde van dit seizoen, is Rob Kemps te gast bij Özcan Akyol. Deze alleskunner is inmiddels ook een bekend gezicht op televisie. Hij wordt geportretteerd door drie kunstenaars. De slimste mensNa zijn winst bij De slimste mens in 2021 is entertainer Rob Kemps overal te zien en te horen. Op televisie met de inmiddels veelbesproken Matthijs van Nieuwkerk in CHANSONS!, maar ook bij SBS6 met onder meer Ik hou van Holland. En dan treedt hij ook nog eens op voor een uitverkocht GelreDome met zijn act Snollebollekes. StilzittenÖzcan Akyol is dan ook benieuwd of het Rob gaat lukken om een tijdje stil te zitten, zodat de kunstenaars hem eens goed kunnen bestuderen. In het interview met Özcan geeft hij in ieder geval toe dat hij ook een andere kant heeft, die maar weinig mensen kennen. Aan het eind van de aflevering mag Rob één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen. Bekijk ook Nieuw seizoen Sterren op het doek start 29 oktober: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Wilfred Genee: 'Rob Kemps komt naar Vandaag Inside, op deze dag' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In een nieuwe aflevering van Sterren op het doek, de vijfde van dit seizoen, is Rob Kemps te gast bij Özcan Akyol. Deze alleskunner is inmiddels ook een bekend gezicht op televisie. Hij wordt geportretteerd door drie kunstenaars.

De slimste mens
Na zijn winst bij De slimste mens in 2021 is entertainer Rob Kemps overal te zien en te horen. Op televisie met de inmiddels veelbesproken Matthijs van Nieuwkerk in CHANSONS!, maar ook bij SBS6 met onder meer Ik hou van Holland. En dan treedt hij ook nog eens op voor een uitverkocht GelreDome met zijn act Snollebollekes.

Stilzitten
Özcan Akyol is dan ook benieuwd of het Rob gaat lukken om een tijdje stil te zitten, zodat de kunstenaars hem eens goed kunnen bestuderen. In het interview met Özcan geeft hij in ieder geval toe dat hij ook een andere kant heeft, die maar weinig mensen kennen. Aan het eind van de aflevering mag Rob één schilderij kiezen om mee naar huis te nemen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Sterren op het doek

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV