Ranomi Kromowidjojo in Wie is de Mol? 2023, bekijk haar 'mollicitatie'

Ranomi Kromowidjojo in Wie is de Mol? 2023, bekijk haar 'mollicitatie'

Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Ranomi Kromowidjojo is ex-topzwemster met meerder gouden medailles op haar naam. Ze werd drie keer Olympisch kampioen en meerdere malen wereldkampioen. Misschien wel de bekendste naam tussen het gezelschap. Bekijk haar 'mollicitatie' hieronder.

<em>Ranomi Kromowidjojo</em> in <em>Wie is de Mol?</em> 2023, bekijk haar 'mollicitatie' Zaterdag zijn de deelnemers aan het 23ste seizoen van Wie is de Mol? bekendgemaakt in een reeks livestreams. Eén van de deelnemers is Ranomi Kromowidjojo is ex-topzwemster met meerder gouden medailles op haar naam. Ze werd drie keer Olympisch kampioen en meerdere malen wereldkampioen. Misschien wel de bekendste naam tussen het gezelschap. Bekijk haar 'mollicitatie' hieronder. Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.
Wie is de Mol? :
Ranomi Kromowidjojo in Wie is de Mol? 2023, bekijk haar 'mollicitatie'

Het 23ste seizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 7 januari wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV