Bestseller Boy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bestseller Boy gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Bestseller Boy gemist? Bekijk hier de hele uitzending Wat als je tegen alle verwachtingen in op 21-jarige leeftijd doorbreekt met je eerste roman, maar daarmee iedereen om je heen verliest? Momo Zebbi is een jonge, ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn droom komt uit, maar haalt zijn leven totaal overhoop. De dramaserie Bestseller Boy vertelt zijn verhaal. Alle fragmenten uit deze uitzending Bestseller Boy vanaf zondag op NPO3: bekijk de trailer Bekijk deze video » ZoektochtDe ouders van Momo zetten hem uit huis, hij verliest zijn grote liefde en zijn vrienden verstoten hem. Zonder huis, familie en relatie begint voor Momo een zoektocht naar erkenning, liefde en naar zichzelf. Om inspiratie op te doen voor zijn tweede boek, maakt Momo een reis naar Marokko. Hier ontdekt hij hoe het vertellen van verhalen al generaties in de familie zit en wordt hij geconfronteerd met alles waar hij zo hard voor is weggerend: zijn eigen wortels. VriendinIn de eerste aflevering van Bestseller Boy zien we hoe Momo Zebbi, de 21-jarige held, bijna klaar is met de grote stadsroman waar hij al jaren onafgebroken aan schrijft. Alleen heeft hij nog geen goed einde. Hij gaat zo op in zijn werk, dat hij geen aandacht heeft voor zijn vriendin Evelien. Als het boek eindelijk af is, maakt zijn grote liefde en muze het uit. Momo moet een nieuw einde verzinnen. Bekijk ook De Avondshow met Arjen Lubach: Shahine El-Hamus vertelt over nieuwe serie Bestseller Boy Bekijk deze video » Oogappels krijgt eigen kerstfilm Kerstappels: bekijk hier de trailer Bekijk deze video »
Uitzending :
Bestseller Boy gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Wat als je tegen alle verwachtingen in op 21-jarige leeftijd doorbreekt met je eerste roman, maar daarmee iedereen om je heen verliest? Momo Zebbi is een jonge, ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn droom komt uit, maar haalt zijn leven totaal overhoop. De dramaserie Bestseller Boy vertelt zijn verhaal.

Zoektocht
De ouders van Momo zetten hem uit huis, hij verliest zijn grote liefde en zijn vrienden verstoten hem. Zonder huis, familie en relatie begint voor Momo een zoektocht naar erkenning, liefde en naar zichzelf. Om inspiratie op te doen voor zijn tweede boek, maakt Momo een reis naar Marokko. Hier ontdekt hij hoe het vertellen van verhalen al generaties in de familie zit en wordt hij geconfronteerd met alles waar hij zo hard voor is weggerend: zijn eigen wortels.

Vriendin
In de eerste aflevering van Bestseller Boy zien we hoe Momo Zebbi, de 21-jarige held, bijna klaar is met de grote stadsroman waar hij al jaren onafgebroken aan schrijft. Alleen heeft hij nog geen goed einde. Hij gaat zo op in zijn werk, dat hij geen aandacht heeft voor zijn vriendin Evelien. Als het boek eindelijk af is, maakt zijn grote liefde en muze het uit. Momo moet een nieuw einde verzinnen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV