Het Perfecte Plaatje: Geraldine geniet in vliegtuig maar Trijntje moet overgeven

Het Perfecte Plaatje: Geraldine geniet in vliegtuig maar Trijntje moet overgeven

In Het Perfecte Plaatje geniet Geraldine Kemper met volle teugen van de foto-opdracht. Ze mag met Trijntje Oosterhuis de jaarlijkse internationale Felcon Leap fotograferen vanuit een vliegtuig. Geraldine vindt het ‘een van de leipste dingen’ die ze ooit heeft gedaan. Maar Trijntje was misselijk en vertelt dat ze moest overgeven…

Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder.

Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv.

<em>Het Perfecte Plaatje</em>: Geraldine geniet in vliegtuig maar Trijntje moet overgeven In Het Perfecte Plaatje geniet Geraldine Kemper met volle teugen van de foto-opdracht. Ze mag met Trijntje Oosterhuis de jaarlijkse internationale Felcon Leap fotograferen vanuit een vliegtuig. Geraldine vindt het ‘een van de leipste dingen’ die ze ooit heeft gedaan. Maar Trijntje was misselijk en vertelt dat ze moest overgeven… Bekijk de beelden van Het Perfecte Plaatje hieronder. Het Perfecte Plaatje is elke woensdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Het Perfecte Plaatje terugkijken bij Gids.tv. Woensdag in Het Perfecte Plaatje: Filemon moet sm-pak aan van Trijntje Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: bekijk een overzicht van alle foto's uit achtste aflevering Bekijk deze video »
TV :
Het Perfecte Plaatje: Geraldine geniet in vliegtuig maar Trijntje moet overgeven

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV