Beau: Niels Taal zat maandenlang in lockdown in Shanghai (China)

Beau: Niels Taal zat maandenlang in lockdown in Shanghai (China)

Thursday 1 December 2022 om 10:40

Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

In China gaat de overheid nogal anders om met de coronacrisis dan in Nederland, zo wordt besproken in Beau. Niels Taal woont in Shanghai en eerder dit jaar zat hij bijna drie maanden opgesloten in zijn kamer vanwege het strenge zero-covidbeleid. Onder meer de organisatie om iedereen van eten te voorzien verliep niet vlekkeloos en kwam laat op gang.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em>: Niels Taal zat maandenlang in lockdown in Shanghai (China) Hieronder zie je een fragment uit Beau van woensdag 30 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. In China gaat de overheid nogal anders om met de coronacrisis dan in Nederland, zo wordt besproken in Beau. Niels Taal woont in Shanghai en eerder dit jaar zat hij bijna drie maanden opgesloten in zijn kamer vanwege het strenge zero-covidbeleid. Onder meer de organisatie om iedereen van eten te voorzien verliep niet vlekkeloos en kwam laat op gang. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau: Niels Taal zat maandenlang in lockdown in Shanghai (China)

Actuele video's

Meer actuele video's