Beau: Chinezen zijn het zat opgesloten te zitten door het zero-covid beleid gemist? | Gids.tv

Beau: Chinezen zijn het zat opgesloten te zitten door het zero-covid beleid gemist?
Amusement, Nieuws/actualiteiten, nieuws en actualiteit, talkshow en interview, binnenland

RTL 4
2022-11-30 22:08:00

Uitzending van BEAU gemist?

Beau: Chinezen zijn het zat opgesloten te zitten door het zero-covid beleid We kunnen elke werkdag weer genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Gasten in BEAU - woensdag 30 november Ze zijn voetbalvrienden: Erik van Looy en Tom Waes. Maar de prestaties van De Rode Duivels in Qatar zijn nog niet best. Wat is er aan de hand bij onze Zuiderburen? Gaan ze de groepsfase wel overleven? We vragen het de twee heren met een groot hart voor het Belgisch voetbal! Bijzondere flessenpost! Op het station in Leeuwarden is een raadselachtige fles uit 1891 opgedoken. ProRail-archeoloog Jerry Huisman weet er alles van. Chinezen zijn het zat opgesloten te zitten door het zero-covid beleid.Ties Dams ziet hoe de overheid alles doet om de protesten te onderdrukken.Cindy Huijgen was de afgelopen dagen bij de protesten en werd aangehouden.Niels Taal zat maandenlang vast in zijn kamer in Shanghai. De provincie Gelderland wilde de wolf gaan afschrikken met een paintballgeweer, maar de rechter schoot dat plan vandaag af. Boswachter Arjan Postma is daar blij mee, hij vertelt bij Beau waarom.
Uitzending :
Beau: Chinezen zijn het zat opgesloten te zitten door het zero-covid beleid
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Actueel

Uitzending van BEAU gemist?

We kunnen elke werkdag weer genieten van de gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens.

Gasten in BEAU - woensdag 30 november

  • Ze zijn voetbalvrienden: Erik van Looy en Tom Waes. Maar de prestaties van De Rode Duivels in Qatar zijn nog niet best. Wat is er aan de hand bij onze Zuiderburen? Gaan ze de groepsfase wel overleven? We vragen het de twee heren met een groot hart voor het Belgisch voetbal!

  • Bijzondere flessenpost! Op het station in Leeuwarden is een raadselachtige fles uit 1891 opgedoken. ProRail-archeoloog Jerry Huisman weet er alles van.

  • Chinezen zijn het zat opgesloten te zitten door het zero-covid beleid.Ties Dams ziet hoe de overheid alles doet om de protesten te onderdrukken.Cindy Huijgen was de afgelopen dagen bij de protesten en werd aangehouden.Niels Taal zat maandenlang vast in zijn kamer in Shanghai.

  • De provincie Gelderland wilde de wolf gaan afschrikken met een paintballgeweer, maar de rechter schoot dat plan vandaag af. Boswachter Arjan Postma is daar blij mee, hij vertelt bij Beau waarom.

Bekijk deze aflevering van BEAU hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beau

BEAU video's

BEAU TV-Nieuws