Vrijdag in The Masked Singer: zitten Saskia & Serge in de robot-pakken?

Vrijdag in The Masked Singer: zitten Saskia & Serge in de robot-pakken?

Vrijdag 2 december 2022 om 11:23

In een nieuwe aflevering van The Masked Singer zien we vrijdagavond een bijzonder gastoptreden van twee robots. Wie zouden er toch in die pakken zitten? 'Saskia & Serge zijn het sowieso niet', geeft panellid Gerard Joling aan. Maar wie zijn het dan wel?

Bekijk de video van The Masked Singer hieronder

Vrijdag in <em>The Masked Singer</em>: zitten Saskia &amp; Serge in de robot-pakken? In een nieuwe aflevering van The Masked Singer zien we vrijdagavond een bijzonder gastoptreden van twee robots. Wie zouden er toch in die pakken zitten? 'Saskia & Serge zijn het sowieso niet', geeft panellid Gerard Joling aan. Maar wie zijn het dan wel? Bekijk de video van The Masked Singer hieronder The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook SPOILER: De Draakjes onthullen hun ware identiteit in The Masked Singer Bekijk deze video » Video: Imca Marina maakt feestje met André van Duin op verjaardag Fernando Bekijk deze video »

The Masked Singer zie je elke vrijdag om 20.00 uur op RTL4. Je kan de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's