Isola di Beau: Hanna Verboom kreeg een psychose op feestje van Elton John

Isola di Beau: Hanna Verboom kreeg een psychose op feestje van Elton John

Friday 2 December 2022 om 14:51

Hanna Verboom is in Isola di Beau openhartig over haar mentale problemen. De actrice was in de VS voor de promotie van een Hollywoodfilm en ging naar een Oscarfeestje van Elton John. En daar ging het helemaal mis, ze werd tijdens dit evenement steeds meer verward. In diezelfde nacht is ze psychotisch geworden, Hanna vertelt dat ze voelde dat ze afgleed.

Bekijk de beelden van Isola di Beau in een video van RTL Boulevard hieronder.

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

<em>Isola di Beau</em>: Hanna Verboom kreeg een psychose op feestje van Elton John Hanna Verboom is in Isola di Beau openhartig over haar mentale problemen. De actrice was in de VS voor de promotie van een Hollywoodfilm en ging naar een Oscarfeestje van Elton John. En daar ging het helemaal mis, ze werd tijdens dit evenement steeds meer verward. In diezelfde nacht is ze psychotisch geworden, Hanna vertelt dat ze voelde dat ze afgleed. Bekijk de beelden van Isola di Beau in een video van RTL Boulevard hieronder. Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Isola di Beau: Martijn Krabbé had afscheid willen nemen in The Voice of Holland Bekijk deze video » Martijn Krabbé: 'Ik wil weer dj worden' (Isola di Beau) Bekijk deze video »
TV :
Isola di Beau: Hanna Verboom kreeg een psychose op feestje van Elton John

Actuele video's

Meer actuele video's