Isola di Beau: Martijn Krabbé had afscheid willen nemen in The Voice of Holland

Isola di Beau: Martijn Krabbé had afscheid willen nemen in The Voice of Holland

In Isola di Beau praat Martijn Krabbé over het einde zijn carrière, die hopelijk nog lang voortduurt: 'Ik denk dat het een beetje doodbloedt en dat is ook prima.' Liever had de presentator echter groots afscheid genomen in The Voice of Holland. Hoe hij dat dan voor zich had gezien hoor je hieronder:

Isola di Beau: Martijn Krabbé had afscheid willen nemen in <em>The Voice of Holland</em> In Isola di Beau praat Martijn Krabbé over het einde zijn carrière, die hopelijk nog lang voortduurt: 'Ik denk dat het een beetje doodbloedt en dat is ook prima.' Liever had de presentator echter groots afscheid genomen in The Voice of Holland. Hoe hij dat dan voor zich had gezien hoor je hieronder: Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Matthijs de Ligt: 'Hierdoor heb ik niet veel vrienden' (Isola di Beau) Bekijk deze video » Isola di Beau: Diederik Ebbinge vergelijkt lijf met gespierde Matthijs de Ligt Bekijk deze video » Yvonne Coldeweijer: 'André Hazes in shock na verraad Rachel, verbreekt contact definitief' (video) Bekijk deze video »
TV :
Isola di Beau: Martijn Krabbé had afscheid willen nemen in The Voice of Holland

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's