Zondag in Isola di Beau: Olaf Koens denkt in Oekraïne veel aan zijn kinderen

Zondag in Isola di Beau: Olaf Koens denkt in Oekraïne veel aan zijn kinderen

Zondag zijn in Isola di Beau Hanna Verboom en Olaf Koens op bezoek. Koens vertelt over hoe erg hij zijn kinderen mist als hij bijvoorbeeld in Oekraïne is en er wordt geschoten. De verslaggever is blij dat hij tegenwoordig telefonisch contact kan hebben met zijn kinderen, al zijn er moeilijke momenten bij. “Maar ik weet dat ik weer terugkom.”

Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder.

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv.

Zondag in <em>Isola di Beau</em>: Olaf Koens denkt in Oekraïne veel aan zijn kinderen Zondag zijn in Isola di Beau Hanna Verboom en Olaf Koens op bezoek. Koens vertelt over hoe erg hij zijn kinderen mist als hij bijvoorbeeld in Oekraïne is en er wordt geschoten. De verslaggever is blij dat hij tegenwoordig telefonisch contact kan hebben met zijn kinderen, al zijn er moeilijke momenten bij. “Maar ik weet dat ik weer terugkom.” Bekijk de beelden van Isola di Beau hieronder. Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Isola di Beau terugkijken bij Gids.tv. Martijn Krabbé: 'Vader worden maakte einde aan gepieker, was een opluchting' (Isola di Beau) Bekijk deze video » Isola di Beau: Hanna Verboom kreeg een psychose op feestje van Elton John Bekijk deze video »
TV :
Zondag in Isola di Beau: Olaf Koens denkt in Oekraïne veel aan zijn kinderen

Actuele video's

Meer actuele video's