Op1 gemist? Mariska werd mantelzorger: 'Enorm impact op je leven' (video)

Op1 gemist? Mariska werd mantelzorger: 'Enorm impact op je leven' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Op1</em> gemist? Mariska werd mantelzorger: 'Enorm impact op je leven' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 2 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken via Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Dat mantelzorgen een enorme impact heeft op je leven weet Mariska Westenbroek als geen ander. Ze verzorgt haar door een herseninfarct getroffen man, haar vier kinderen en ze werkt nog in de zorg. In de documentaireserie ‘Kanaal Sociaal’ volgt Nelleke Koop naast Mariska vijf andere mantelzorgers waar ze in Op1 over vertellen. 'Mijn oude leven is totaal weg. In een keer ben je mantelzorger geworden. Dat is heel moeilijk. Je hebt toch een andere man teruggekregen, en toch ook weer niet.' Kanaal Sociaal zie je iedere dinsdag om 22.20 uur op NPO2. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Mariska werd mantelzorger: 'Enorm impact op je leven' (video)

Dat mantelzorgen een enorme impact heeft op je leven weet Mariska Westenbroek als geen ander. Ze verzorgt haar door een herseninfarct getroffen man, haar vier kinderen en ze werkt nog in de zorg. In de documentaireserie ‘Kanaal Sociaal’ volgt Nelleke Koop naast Mariska vijf andere mantelzorgers waar ze in Op1 over vertellen. 'Mijn oude leven is totaal weg. In een keer ben je mantelzorger geworden. Dat is heel moeilijk. Je hebt toch een andere man teruggekregen, en toch ook weer niet.'

Kanaal Sociaal zie je iedere dinsdag om 22.20 uur op NPO2. Bekijk het fragment van Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's