Op1: Sander de Kramer over zijn project Kachels voor Oekraïne gemist? | Gids.tv

Op1: Sander de Kramer over zijn project Kachels voor Oekraïne gemist?
Amusement

NPO 1
2022-12-02 22:43:00
Actueel

Uitzending van Op1 gemist? Vrijdagavond presenteren Patrick Lodiers en Nadia Moussaid de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten aanschuiven bij de uitzending van Op1 van vrijdag 2 december.

  • Vanochtend kwam Sander de Kramer met een lege touringcar terug uit Oekraïne. Een week eerder vertrok de journalist met een buslading kachels naar het oorlogsgebied om Oekraïners van warmte te voorzien. Vanavond in Op1 vertelt Sander over zijn project ‘Kachels voor Oekraïne’.

  • Dat mantelzorgen een enorme impact heeft op je leven weet Mariska Westenbroek als geen ander. Ze verzorgt haar door een hartinfarct getroffen man, haar vier kinderen en ze werkt nog in de zorg. In de documentaireserie ‘Kanaal Sociaal’ volgt Nelleke Koop naast Mariska vijf andere mantelzorgers waar ze vanavond in Op1 over vertellen.

  • Het kabinet wil dat er de komende tien jaar twee nieuwe kerncentrales gebouwd worden in Borssele. Een goed plan, vindt VVD-Kamerlid Silvio Erkens. PvdA-Kamerlid Joris Thijssen is het daarmee oneens. Ze gaan vanavond met elkaar in debat bij Op1.

  • Gaat Oranje de kwartfinales van het WK voetbal bereiken? Daarvoor moet het morgen zien af te rekenen met de Verenigde Staten. We blikken vanavond vooruit op de wedstrijd met voormalig Oranje-perschef Kees Jansma, oud-voetballer Rocky Hehakaija en met voetbaltrainer Robert Maaskant, die in Amerika samenwerkte met de Amerikaanse bondscoach Gregg Berhalter.

Bekijk deze aflevering van Op1 hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Op1

Op1 video's

Op1 TV-Nieuws