Een Jaar Van Je Leven: Zoë voelt zich alleen en is in tranen

Een Jaar Van Je Leven: Zoë voelt zich alleen en is in tranen

In Een Jaar Van Je Leven is te zien dat Zoë huilend in bed ligt. Tegen haar huisgenoot gooit ze al haar frustraties eruit. Er is van alles wat haar emotioneel maakt, zo ging ze naar kamer 3 maar werd ze weggestuurd omdat ze daar een rustig avondje wilden hebben. En toen voelde ze zich alleen…

Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

<em>Een Jaar Van Je Leven</em>: Zoë voelt zich alleen en is in tranen In Een Jaar Van Je Leven is te zien dat Zoë huilend in bed ligt. Tegen haar huisgenoot gooit ze al haar frustraties eruit. Er is van alles wat haar emotioneel maakt, zo ging ze naar kamer 3 maar werd ze weggestuurd omdat ze daar een rustig avondje wilden hebben. En toen voelde ze zich alleen… Bekijk de beelden van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Sinterklaas in Een Jaar Van Je Leven: ‘Beetje brak door pepernoten snuiven’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: Mexx doet zwangerschapstest, is er een baby op komst? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV