PLUS kerstreclame 2022: nieuwe vriend moeder maakt heftige gevoelens los

PLUS kerstreclame 2022: nieuwe vriend moeder maakt heftige gevoelens los

Het accepteren van het lastige feit dat je moeder een nieuwe vriend heeft, dat staat centraal in de kerstreclame van supermaktketen PLUS van 2022. Het zorgt voor prachtige beelden en voor velen herkenbare gevoelens. Gelukkig, zoals het een goed kerstsprookje betaamt, lijkt het uiteindelijk allemaal goed te komen.

Bekijk de kerstcommercial van PLUS van 2022 hieronder. Bekijk ook hoe Angela de Jong het niet droog houdt na het zien ervan.

PLUS <em>kerstreclame</em> 2022: nieuwe vriend moeder maakt heftige gevoelens los Het accepteren van het lastige feit dat je moeder een nieuwe vriend heeft, dat staat centraal in de kerstreclame van supermaktketen PLUS van 2022. Het zorgt voor prachtige beelden en voor velen herkenbare gevoelens. Gelukkig, zoals het een goed kerstsprookje betaamt, lijkt het uiteindelijk allemaal goed te komen. Bekijk de kerstcommercial van PLUS van 2022 hieronder. Bekijk ook hoe Angela de Jong het niet droog houdt na het zien ervan. Bekijk ook Jumbo kerstcommercial 2022: naar wie zwaait Frank Lammers? Bekijk deze video » Kerstreclame John Lewis 2022: skateboardende man zorgt dat je het niet droog houdt Bekijk deze video » ALDI kerstcommercial 2022: 'Deze tijd hakt er altijd weer in' Bekijk deze video » Albert Heijn kerstcommercial 2022: magie blijft niet echt hangen Bekijk deze video » LIDL kerstreclame 2022: Alex Klaasen (Freek) komt uit de kast bij ouders Bekijk deze video »
Nieuws :
PLUS kerstreclame 2022: nieuwe vriend moeder maakt heftige gevoelens los

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV