LIDL kerstreclame 2022: Alex Klaasen (Freek) komt uit de kast bij ouders

LIDL kerstreclame 2022: Alex Klaasen (Freek) komt uit de kast bij ouders

Tuesday 6 December 2022 om 11:32

LIDL levert dit jaar weer een prachtige kerstreclame af, die draait om de nieuwe buurman Freek (Alex Klaasen). Die heeft in Manuel een leuke vriend gevonden maar durft dat eigenlijk niet aan zijn ouders te vertellen: 'Met mijn vader ligt dat lastig.'

'Manuel voor de deur'
Als Freek vervolgens aan het kerstdiner zit met zijn vader en moeder gaat de bel: Manuel staat voor de deur en die laat zich niet wegsturen. Wat er vervolgens gebeurt als hij binnenkomt doet je hart smelten..

Bekijk de LIDL kerstreclame van 2022 hieronder

LIDL kerstreclame 2022: Alex Klaasen (<em>Freek</em>) komt uit de kast bij ouders LIDL levert dit jaar weer een prachtige kerstreclame af, die draait om de nieuwe buurman Freek (Alex Klaasen). Die heeft in Manuel een leuke vriend gevonden maar durft dat eigenlijk niet aan zijn ouders te vertellen: 'Met mijn vader ligt dat lastig.' 'Manuel voor de deur'Als Freek vervolgens aan het kerstdiner zit met zijn vader en moeder gaat de bel: Manuel staat voor de deur en die laat zich niet wegsturen. Wat er vervolgens gebeurt als hij binnenkomt doet je hart smelten.. Bekijk de LIDL kerstreclame van 2022 hieronder Bekijk ook Jumbo kerstcommercial 2022: naar wie zwaait Frank Lammers? Bekijk deze video » Kerstreclame John Lewis 2022: skateboardende man zorgt dat je het niet droog houdt Bekijk deze video » ALDI kerstcommercial 2022: 'Deze tijd hakt er altijd weer in' Bekijk deze video » PLUS kerstreclame 2022: nieuwe vriend moeder maakt heftige gevoelens los Bekijk deze video » Albert Heijn kerstcommercial 2022: magie blijft niet echt hangen Bekijk deze video » Kruidvat kerstreclame 2022: wordt dit konijn een kerstdiner? Bekijk deze video »
TV :
LIDL kerstreclame 2022: Alex Klaasen (Freek) komt uit de kast bij ouders

Actuele video's

Meer actuele video's