De Oranjewinter: 'was en is Rob Kemps nog boos?' René van der Gijp: "Het maakt geen reet uit"

De Oranjewinter: 'was en is Rob Kemps nog boos?' René van der Gijp: "Het maakt geen reet uit"

Woensdag 7 december 2022 om 23:11

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjewinter</em>: 'was en is <em>Rob Kemps</em> nog boos?' René van der Gijp: &quot;Het maakt geen reet uit&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van woensdag 7 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Eindelijk is het zover! Rob Kemps schuift aan bij de mannen van De Oranjewinter. De hamvraag is natuurlijk of Rob nog boos is op Johan, Wilfred en René vanwege het CHANSONS!! akkefietje? Kemps legt uitgebreid uit dat hij niet boos is en ook nooit boos was. Hij had het een beetje moeilijk die dag omdat hij in het zwembad was met zijn vijf kinderen. Lang verhaal kort, wat René betreft: "Het maakt geen reet uit!" De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Eindelijk is het zover! Rob Kemps schuift aan bij de mannen van De Oranjewinter. De hamvraag is natuurlijk of Rob nog boos is op Johan, Wilfred en René vanwege het CHANSONS!! akkefietje? Kemps legt uitgebreid uit dat hij niet boos is en ook nooit boos was. Hij had het een beetje moeilijk die dag omdat hij in het zwembad was met zijn vijf kinderen. Lang verhaal kort, wat René betreft: "Het maakt geen reet uit!"

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's