Expeditie Robinson: Vincent Vianen schrikt van zijn lichaam, is acht kilo kwijt

Expeditie Robinson: Vincent Vianen schrikt van zijn lichaam, is acht kilo kwijt

In Expeditie Robinson moeten de BN’ers op een houtje bijten, en nadat Vincent Vianen het spel heeft moeten verlaten merkt hij dat duidelijk aan zijn lichaam. De danser ziet zichzelf in de spiegel, bekijkt zijn dunne lijf en voor zijn begrippen lange haar. Hij schrikt als blijkt dat hij acht kilo is afgevallen…

Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv.

<em>Expeditie Robinson</em>: Vincent Vianen schrikt van zijn lichaam, is acht kilo kwijt In Expeditie Robinson moeten de BN’ers op een houtje bijten, en nadat Vincent Vianen het spel heeft moeten verlaten merkt hij dat duidelijk aan zijn lichaam. De danser ziet zichzelf in de spiegel, bekijkt zijn dunne lijf en voor zijn begrippen lange haar. Hij schrikt als blijkt dat hij acht kilo is afgevallen… Bekijk de beelden van Expeditie Robinson hieronder. Expeditie Robinson is elke maandag om 20:30 uur te zien op RTL4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken via Gids.tv. Vincent reageert op einde Expeditie Robinson: ´Ik maak korte metten met oneerlijke mensen´ (video) Bekijk deze video » Video: Vincent Vianen geniet eindelijk van een warme douche na Expeditie Robinson Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV