Vincent reageert op einde Expeditie Robinson: ´Ik maak korte metten met oneerlijke mensen´ (video)

Vincent reageert op einde Expeditie Robinson: ´Ik maak korte metten met oneerlijke mensen´ (video)

Nadat Vincent Vianen eruit werd gestemd in 'Expeditie Robinson', doopte hij Afvallerseiland om tot zijn eiland. Een warm welkom voor de andere afvallers was er dan ook niet. Nu blikt Vincent terug op zijn acties. "Ik houd van het spel en ben dan ook fanatiek. Iets wat niet iedereen kan waarderen. Ik maak korte metten met oneerlijke mensen, er gebeurd zoveel in één aflevering en dat ziet niet iedereen," aldus de afvaller.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard.

Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

<em>Vincent</em> reageert op einde <em>Expeditie Robinson</em>: ´Ik maak korte metten met oneerlijke mensen´ (video) Nadat Vincent Vianen eruit werd gestemd in 'Expeditie Robinson', doopte hij Afvallerseiland om tot zijn eiland. Een warm welkom voor de andere afvallers was er dan ook niet. Nu blikt Vincent terug op zijn acties. "Ik houd van het spel en ben dan ook fanatiek. Iets wat niet iedereen kan waarderen. Ik maak korte metten met oneerlijke mensen, er gebeurd zoveel in één aflevering en dat ziet niet iedereen," aldus de afvaller. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Expeditie Robinson is elke maandag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Thijs Boermans is 8,5 kilo afgevallen in Expeditie Robinson: ‘Bizar’ Bekijk deze video » Niek Roozen heeft bijzonder verzoek in Expeditie Robinson: 'Wil je naar huis?' Bekijk deze video » Zien: Harry Piekema verlaat Expeditie Robinson met opgeheven hoofd - of toch niet? Bekijk deze video »
TV :
Vincent reageert op einde Expeditie Robinson: ´Ik maak korte metten met oneerlijke mensen´ (video)

Actuele video's

Meer actuele video's