Wilfred en Johan vinden Rob Kemps niet geschikt voor De Oranjewinter: 'Te aardig'

Wilfred en Johan vinden Rob Kemps niet geschikt voor De Oranjewinter: 'Te aardig'

Vrijdag 9 december 2022 om 09:21

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Voordat de nieuwe uitzending van De Oranjewinter van start gaat, praat Wilfred Genee even bij met Johan Derksen. Ze bespreken de aanwezigheid van Rob Kemps, die woensdag bij de heren aan tafel zat. Ze vinden hem blijkbaar niet geschikt als gast. “Hij is te aardig, mister correct. Lieve jongen, de ideale schoonzoon”, aldus Derksen. “Er zijn heel veel mensen niet geschikt om hier te zitten, hoe gek dat ook klinkt.”

Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Wilfred en Johan vinden Rob Kemps niet geschikt voor <em>De Oranjewinter</em>: 'Te aardig' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van donderdag 8 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Voordat de nieuwe uitzending van De Oranjewinter van start gaat, praat Wilfred Genee even bij met Johan Derksen. Ze bespreken de aanwezigheid van Rob Kemps, die woensdag bij de heren aan tafel zat. Ze vinden hem blijkbaar niet geschikt als gast. “Hij is te aardig, mister correct. Lieve jongen, de ideale schoonzoon”, aldus Derksen. “Er zijn heel veel mensen niet geschikt om hier te zitten, hoe gek dat ook klinkt.” Bekijk het fragment van De Oranjewinter hieronder. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Actuele video's

Meer actuele video's