De stamhouder vanaf 1 januari te zien op NPO 1: bekijk de trailer

De stamhouder vanaf 1 januari te zien op NPO 1: bekijk de trailer

Vrijdag 9 december 2022 om 13:46

Vanaf Nieuwjaarsdag kun je bij NPO 1 kijken naar de nieuwe historische dramaserie De stamhouder, gebaseerd op het gelijknamige boek. Eind jaren '60 valt Alexander Münninghoff als een blok voor Ellen. Maar zij verdwijnt uit zijn leven als ze ontdekt dat Alexanders vader, Frans Münninghoff, tijdens de oorlog een SS’er was. Even later keert ze terug omdat ze in verwachting is van Alexander. Maar om samen een toekomst op te bouwen zal hij eerst de confrontatie moeten aangaan met zijn verdrongen en bewogen familieverleden. In de serie spelen onder anderen Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Sallie Harmsen, Gijs Scholten van Aschat en Robert de Hoog.

Bekijk de trailer van De stamhouder hieronder.

De stamhouder is vanaf zondag 1 januari 2023 om 21.30 uur te zien op NPO1. Vanaf dan kun je De stamhouder terugkijken bij Gids.tv.

<em>De stamhouder</em> vanaf 1 januari te zien op NPO 1: bekijk de trailer Vanaf Nieuwjaarsdag kun je bij NPO 1 kijken naar de nieuwe historische dramaserie De stamhouder, gebaseerd op het gelijknamige boek. Eind jaren '60 valt Alexander Münninghoff als een blok voor Ellen. Maar zij verdwijnt uit zijn leven als ze ontdekt dat Alexanders vader, Frans Münninghoff, tijdens de oorlog een SS’er was. Even later keert ze terug omdat ze in verwachting is van Alexander. Maar om samen een toekomst op te bouwen zal hij eerst de confrontatie moeten aangaan met zijn verdrongen en bewogen familieverleden. In de serie spelen onder anderen Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Sallie Harmsen, Gijs Scholten van Aschat en Robert de Hoog. Bekijk de trailer van De stamhouder hieronder. De stamhouder is vanaf zondag 1 januari 2023 om 21.30 uur te zien op NPO1. Vanaf dan kun je De stamhouder terugkijken bij Gids.tv. Bestseller Boy vanaf zondag op NPO3: bekijk de trailer Bekijk deze video » Crimeserie Sleepers vanaf 8 december bij RTL 4 en Videoland: bekijk de beelden Bekijk deze video »
Trailer :
De stamhouder vanaf 1 januari te zien op NPO 1: bekijk de trailer

Actuele video's

Meer actuele video's