Eerste beelden van jubileumseizoen Heel Holland Bakt, vanaf 18 december op NPO 1

Eerste beelden van jubileumseizoen Heel Holland Bakt, vanaf 18 december op NPO 1

Friday 9 December 2022 om 17:25

Een feestelijk aangeklede tent, veel ballonen en een blije blik van André van Duin: eigenlijk hebben we niet meer nodig. De eerste beelden van het tiende seizoen van Heel Holland Bakt zijn hier: feestje!

Eerste beelden van jubileumseizoen <em>Heel Holland Bakt</em>, vanaf 18 december op NPO 1 Een feestelijk aangeklede tent, veel ballonen en een blije blik van André van Duin: eigenlijk hebben we niet meer nodig. De eerste beelden van het tiende seizoen van Heel Holland Bakt zijn hier: feestje! Tien nieuwe bakkersEr is een hoop veranderd, volgens Van Duin, 'maar Janny en Robért zijn hetzelfde gebleven', zegt hij er direct bij. Van Duin voegt daar gelijk het voorstellen van de tien nieuwe thuisbakkers bij. Bekijk de eerste beelden van Heel Holland Bakt hierboven. Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: André van Duin en zijn Fernando hebben trouwplannen Bekijk deze video » De Grote Kleine Treinencompetitie: wat weten deelnemers van grote treinen? Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden van jubileumseizoen Heel Holland Bakt, vanaf 18 december op NPO 1

Tien nieuwe bakkers
Er is een hoop veranderd, volgens Van Duin, 'maar Janny en Robért zijn hetzelfde gebleven', zegt hij er direct bij. Van Duin voegt daar gelijk het voorstellen van de tien nieuwe thuisbakkers bij.

Bekijk de eerste beelden van Heel Holland Bakt hierboven.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's