De Grote Kleine Treinencompetitie: wat weten deelnemers van grote treinen?

De Grote Kleine Treinencompetitie: wat weten deelnemers van grote treinen?

Thursday 13 October 2022 om 12:58

In De Grote Kleine Treinencompetitie weten de deelnemers natuurlijk alles van treinen, maar dan van de miniatuur-versie. Het is de grote vraag wat ze zoal weten van grote treinen, en deze kennis wordt getest in De Grote Treinenquiz.

Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder.

De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 is sinds 8 oktober elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Grote Kleine Treinencompetitie</em>: wat weten deelnemers van grote treinen? In De Grote Kleine Treinencompetitie weten de deelnemers natuurlijk alles van treinen, maar dan van de miniatuur-versie. Het is de grote vraag wat ze zoal weten van grote treinen, en deze kennis wordt getest in De Grote Treinenquiz. Bekijk de beelden van De Grote Kleine Treinencompetitie hieronder. De Grote Kleine Treinencompetitie seizoen 2 is sinds 8 oktober elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De Grote Kleine Treinencompetitie terugkijken bij Gids.tv. Seizoen 2 De Grote Kleine Treinencompetitie vanaf 8 oktober: dit zijn de deelnemers Bekijk deze video » De Grote Kleine Treinencompetitie: kunnen kandidaten wc-rol verwerken in treinbaan? Bekijk deze video »
TV :
De Grote Kleine Treinencompetitie: wat weten deelnemers van grote treinen?

Actuele video's

Meer actuele video's