Zien: De Oranjewinter-tafel in zak en as na uitschakeling Nederlands elftal

Zien: De Oranjewinter-tafel in zak en as na uitschakeling Nederlands elftal

Saturday 10 December 2022 om 10:34

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Voor het Nederlands elftal zit het WK erop na de uitschakeling na strafschoppen tegen Argentinië. De Oranjewinter-tafel reageert op de pijnlijke uitschakeling van Oranje.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>De Oranjewinter</em>-tafel in zak en as na <em>uitschakeling</em> Nederlands elftal Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Voor het Nederlands elftal zit het WK erop na de uitschakeling na strafschoppen tegen Argentinië. De Oranjewinter-tafel reageert op de pijnlijke uitschakeling van Oranje. Tekst gaat verder onder de video. Uitschakeling Oranje"Ik vond de verlening wel redelijk gelijk opgaan, behalve de laatste vijf minuten", aldus René van der Gijp. Johan Derksen vertelt dat hij Nederland slecht heeft zien voetballen: "Maar het was wel spannend en dat vergoedde veel." De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Uitschakeling Oranje
"Ik vond de verlening wel redelijk gelijk opgaan, behalve de laatste vijf minuten", aldus René van der Gijp. Johan Derksen vertelt dat hij Nederland slecht heeft zien voetballen: "Maar het was wel spannend en dat vergoedde veel."

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's