Video: Johan Derksen ziet transfer Andries Noppert naar Ajax wel gebeuren

Video: Johan Derksen ziet transfer Andries Noppert naar Ajax wel gebeuren

Zaterdag 10 december 2022 om 10:40

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Andries Noppert zal met zijn prestaties op het WK in Qatar ongetwijfeld interesse van andere clubs gewekt hebben. Ajax wordt al een tijdje genoemd, maar ook het buitenland lonkt. Johan Derksen ziet een transfer naar Ajax wel gebeuren voor de 28-jarige keeper uit Friesland.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Johan Derksen</em> ziet transfer <em>Andries Noppert</em> naar Ajax wel gebeuren Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Andries Noppert zal met zijn prestaties op het WK in Qatar ongetwijfeld interesse van andere clubs gewekt hebben. Ajax wordt al een tijdje genoemd, maar ook het buitenland lonkt. Johan Derksen ziet een transfer naar Ajax wel gebeuren voor de 28-jarige keeper uit Friesland. Tekst gaat verder onder de video. Noppert naar Ajax"Hij is natuurlijk altijd goedkoper dan een jongen die je uit het buitenland bij een club weghaalt. Het is een Nederlandse jongen en ze moeten bij Ajax een keeper hebben, de keepers die daar lopen zijn bijna veertig", aldus Johan Derksen. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Noppert naar Ajax
"Hij is natuurlijk altijd goedkoper dan een jongen die je uit het buitenland bij een club weghaalt. Het is een Nederlandse jongen en ze moeten bij Ajax een keeper hebben, de keepers die daar lopen zijn bijna veertig", aldus Johan Derksen.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's