Mart de Kruif in de Wandelgangen over militaire missies: 'Het afscheid nemen is het ergst'

Mart de Kruif in de Wandelgangen over militaire missies: 'Het afscheid nemen is het ergst'

Zaterdag 10 december 2022 om 14:38

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Mart de Kruif</em> in de Wandelgangen over <em>militaire missies</em>: 'Het afscheid nemen is het ergst' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van vrijdag 9 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Mart de Kruif was vrijdagavond te gast in De Oranjewinter. Na afloop van de uitzending praat hij in de wandelgangen met Wilfred Genee na over zijn tijd bij de Koninklijke Landmacht. "Het afscheid nemen is het ergst", aldus Mart de Kruif. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Mart de Kruif was vrijdagavond te gast in De Oranjewinter. Na afloop van de uitzending praat hij in de wandelgangen met Wilfred Genee na over zijn tijd bij de Koninklijke Landmacht. "Het afscheid nemen is het ergst", aldus Mart de Kruif.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's