Hart van Nederland gemist? Brand in rijtjeshuis kost bewoner het leven in Gouda

Hart van Nederland gemist? Brand in rijtjeshuis kost bewoner het leven in Gouda

Zaterdag 10 december 2022 om 15:13

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Brand in rijtjeshuis kost bewoner het leven in <em>Gouda</em> Bij een uitslaande brand in een rijtjeshuis in Gouda is zaterdag de bewoner overleden. De vrouw was 83 jaar, aldus een politiewoordvoerder. Ze woonde alleen, de familie is inmiddels op de hoogte, meldt de brandweer Hollands Midden. Rond 09.15 uur meldde de brandweer de brand voor het eerst. Het gaat om de laatste woning in de rij. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland gemist? Zeventig dode lammetjes door brand in schuur Marknesse Bekijk deze video » Brand Waalkade Nijmegen: bekijk de beelden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een uitslaande brand in een rijtjeshuis in Gouda is zaterdag de bewoner overleden. De vrouw was 83 jaar, aldus een politiewoordvoerder. Ze woonde alleen, de familie is inmiddels op de hoogte, meldt de brandweer Hollands Midden. Rond 09.15 uur meldde de brandweer de brand voor het eerst. Het gaat om de laatste woning in de rij.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's