Weerbericht: het wordt écht koud volgende week, 'Richting -10 graden' (video)

Weerbericht: het wordt écht koud volgende week, 'Richting -10 graden' (video)

Zaterdag 10 december 2022 om 21:17

De winter is nu echt begonnen. Volgende week kan er waarschijnlijk op meerdere plekken geschaatst worden, want 's nachts dalen de temperaturen lokaal tot -10 graden. Bekijk het weerbericht van Weer.nl hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Weerbericht</em>: het wordt écht koud volgende week, 'Richting -10 graden' (video) De winter is nu echt begonnen. Volgende week kan er waarschijnlijk op meerdere plekken geschaatst worden, want 's nachts dalen de temperaturen lokaal tot -10 graden. Bekijk het weerbericht van Weer.nl hieronder. Lees verder onder de video. -10We gaan koude dagen tegemoet. Vooral de nacht van maandag op dinsdag wordt een koude, met in bijna het hele land matige vorst en temperaturen tot in het binnenland lokaal mogelijk -10 graden. Overdag is er genoeg ruimte voor zon, waardoor de gevoelstemperatuur dan een stuk hoger ligt. Bekijk het weerbericht van Weer.nl hierboven. Sneeuwradar maandag: witte Pakjesavond in Limburg en wellicht delen van Brabant & Overijssel Bekijk deze video » Weekend Weerbericht: gaat het dit weekend sneeuwen? (video) Bekijk deze video »
Weer :

-10
We gaan koude dagen tegemoet. Vooral de nacht van maandag op dinsdag wordt een koude, met in bijna het hele land matige vorst en temperaturen tot in het binnenland lokaal mogelijk -10 graden. Overdag is er genoeg ruimte voor zon, waardoor de gevoelstemperatuur dan een stuk hoger ligt.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's