Ben van der Burg in De Oranjewinter: 'Penalty's kun je wél trainen!' (video)

Ben van der Burg in De Oranjewinter: 'Penalty's kun je wél trainen!' (video)

Saturday 10 December 2022 om 23:41

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv.

Lees verder onder de video.

Ben van der Burg in <em>De Oranjewinter</em>: 'Penalty's kun je wél trainen!' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjewinter van zaterdag 10 december. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv. Lees verder onder de video. Ben van der Burg is te gast in De Oranjewinter en blikt terug op de uitschakeling van Oranje tegen Argentinië. Volgens Van der Burg kan je wél trainen op penalty's. De rest van de tafel is daar niet zo van overtuigd. De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :

Ben van der Burg is te gast in De Oranjewinter en blikt terug op de uitschakeling van Oranje tegen Argentinië. Volgens Van der Burg kan je wél trainen op penalty's. De rest van de tafel is daar niet zo van overtuigd.

De Oranjewinter is elke dag om 21.55 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Oranjewinter terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's